Udtalelser fra vores kunder

Nedenfor kan du se et udpluk af udtalelser fra vores kunder.

Ulla Lyndby Christensen

Programleder for Institutionel Fundraising

Lea kom forbi vores organisation til en endagsworkshop om fundraising. Hun var super god til at stille de rigtige kritiske spørgsmål, som både er lidt provokerende, men som måske netop derfor også kan åbne deltagernes øjnene for, hvor vi som ansøgningsskrivere og som organisation kan blive endnu bedre. Alle gik derfra med nye indsigter og idéer.

Anders Reimers Larsen

Sekretariatsleder - Operation Dagsværk

Vi fandt frem til Lea og Konsulenthuset Kontingens via gode anbefalinger fra andre. Vi havde en rigtig god og nem telefonisk snak omkring det formål vi havde med vores workshop, hvor vi gerne ville have Leas input og oplæg.

Der var lynhurtig forståelse for den diverse gruppe af mennesker med forskellige erfaringer, og på selve workshoppen, var det meget sikkert indeholdt i flowet.

Det er fedt, når komplekse workshops falder i hak, og alle går derfra med en meget lærerig proces, hvor oplægget sad lige i skabet. Det gjorde det med Lea og Kontingens.

Anders Poulsen

Centerleder - Frivilligcenter Furesø

Furesø Kommune arbejder vi aktivt med samskabelse i form af initiativ-værksteder til gavn for borgere og grupper i socialt udsatte situationer. Til vores seneste initiativ-værksted havde vi brug for en oplægsholder med viden om samskabelse, der samtidig havde erfaring med at planlægge og styre den efterfølgende workshop.

Lea fra Kontingens udfordrede os - og ikke mindst begrebet samskabelse - på bedste vis i sit oplæg, ligesom hun styrede deltagerne sikkert i gennem workshoppen. Vi gik hjem med ny viden og ideer, efter en fagligt spændende og lærerig aften.

Betty Thøgersen

Centerleder, Frivilligcenter Gentofte

Vi fik anbefalet Henrik Olsen som en erfaren underviser og kapacitet inden for fundraising. Ydermere har han stor indsigt i den frivillige foreningsverden. Derfor var valget oplagt, da vi ønskede at tilbyde vores medlemsforeninger et grundlæggende kursus i fundraising. Dialogen om tilrettelæggelsen af kurset var konstruktiv, og vi blev mødt med en forstående og fleksibel tilgang ift. vores ønsker og forventninger.

Selve kurset var velforberedt og til stor nytte og inspiration for deltagerne. Ikke mindst de medbragte eksempler på konkrete ansøgninger var lærerige at gennemgå sammen. Henrik mestrede også til fulde balancen mellem struktur og plads til deltagernes spørgsmål og kommentarer undervejs. Alt i alt ramte Henrik fuldstændig plet både med metoder og indhold. Tak!

Forsamlingshusene i Gribskov

Susanna van Overeem

Formand - Mårum Forsamlingshus

Alle 6 forsamlingshuse i Gribskov Kommune har været på kursus i fundraising.

Vi fik Lea Gry von Cotta-Schønberg fra Huset Kontingens i København til at komme og dele ud af sin store viden om det, at søge midler i fonde.
Lea er til daglig fundrasier i Halsnæs og har en kæmpe erfaring.
Kurset var fordelt over 2 aftner, med 14 dages mellemrum og blev afholdt  i Annisse Forsamlingshus.
Lea kom med rigtig mange gode og indsigtsfulde ideer til, hvilke fonde vi kunne søge i, hvordan vi skulle gøre det og ikke mindst, at vi måske skulle tænke anderledes og vende tingene lidt på hovedet og dermed finde nye veje og muligheder.
Vi fik meget med hjem og vi skal nu i gang med at se, hvordan vi bedst får arbejdet med det, hjemme i vores eget forsamlingshus.